Vakre natur, historie, kultur og behagelige klima. Stellenbosch er kjent for Sør-Afrikas ledende universitetet og stor vinproduksjon

Stellenbosch

Cape Town, Stellenbosch

Stellenbosch er en liten universitetsby som ligger 50 km utenfor Cape Town. Byen er kjent for sin vinproduksjon, gode klima og sitt internasjonalt anerkjente universitet. Hit kommer friidrettsstjerner fra hele verden for å trene på Coetzenburg friidrettsbane i vinterhalvåret og turister for å drikke vin.

Sør-Afrika

Sør-Afrika har mange sosiale problemer, som fattigdom, arbeidsledighet, og ujevn fordeling av rikdom, noe som har skapt et stort behov for sosialt entreprenørskap. Samtidig har landet et godt etablert økosystem for sosialt entreprenørskap, med en rekke investorer, mentorer og støttespillere som bidrar til å styrke sosialt entreprenørskap.

Sosialt entreprenørskap

Når det kommer til entreprenørskap, skiller Stellenbosch, Sør-Afrika seg spesielt godt ut innenfor sosialt entreprenørskap og gir mange muligheter for entreprenører som ønsker å jobbe med sosiale problemer og skape positive endringer i samfunnet.

Stellenbosch, Western Cape i Sør-Afrika

Stellenbosch er en liten universitetsby som ligger 50 km utenfor Cape Town. Byen er kjent for sin vinproduksjon, gode klima og sitt internasjonalt anerkjente universitet. Hit kommer friidrettsstjerner fra hele verden for å trene på Coetzenburg friidrettsbane i vinterhalvåret og turister for å drikke vin. Universitetet har svært mange internasjonale studenter. Stellenbosch ble grunnlagt av nederlendere på 1600 tallet og er hjertet til afrikanderkulturen (boerne).

Stellenbosch University

Stellenbosch University er rangert som et av de beste universitetene i Sør-Afrika og i Afrika. I 2021 ble Stellenbosch universitetet rangert som nummer 1 i Sør-Afrika og nummer 271 i verden av QS World University Rankings.

  • Fremragende innenfor akademia og innovasjon

  • Flott campus med 10 ulike fakulteter

  • Levende studentmiljøer

Entreprenørskap i Sør-Afrika

Når det kommer til entreprenørskap, skiller Stellenbosch Sør-Afrika seg spesielt godt ut innenfor sosialt entreprenørskap og gir mange muligheter for entreprenører som ønsker å jobbe med sosiale problemer og skape positive endringer i samfunnet.
Sør-Afrika har mange sosiale problemer, som fattigdom, arbeidsledighet, og ujevn fordeling av rikdom, noe som har skapt et stort behov for sosialt entreprenørskap. Samtidig har landet et godt etablert økosystem for sosialt entreprenørskap, med en rekke investorer, mentorer, og støttespillere som bidrar til å styrke dette.

Har du spørmål om Sør-Afrika?

Kontakt oss for nærmere informasjon for å se om du er egnet til å dra

Hopp i det ukjente

Les det nyeste fra bloggen vår. Bli kjent med destinasjoner, turer og opplevelser.

Ny destinasjon for Internship Abroad!

Fra våren 2024 er en ny destinasjon på kartet, Auckland – New Zealand!

10 uker med internship i Houston, Texas

10 uker i Houston er over og refleksjonsrapporten er levert inn, så årets studenter kan ta sommerferie med god samvittighet.

10 uker med internship i Stellenbosch, Sør-Afrika

Studentene ved første året på masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon er vel hjemme igjen etter 10 uker med internship i Stellenbosch i Sør-Afrika.