Ny destinasjon for Internship Abroad!

Fra våren 2024 er en ny destinasjon på kartet, Auckland – New Zealand!

I februar, mens minusgradene vises på gradestokken på Ås, drar masterstudentene ved Internship abroad på utveksling for påfyll av unik kompetanse og praktisk erfaring. Destinasjonene er blant verdens best rangerte universiteter innen entreprenørskap og innovasjon, Houston – Texas, Stellenbosch – Sør-Afrika eller vår nye destinasjon for våren 2024, Auckland – New Zealand.

Den nye destinasjonen

Auckland University har blitt rangert blant de 100 beste universitetene globalt, med sitt anerkjente akademiske rykte og fremragende forskningskompetanse. Universitetet er det største i New Zealand med over 40.000 studenter. Du vil ha internship i et oppstartsselskap eller et mer etablert selskap og ha undervisning en gang i uken ved Auckland University. Dette gjør at du blir kjent med en ny arbeidskultur og får dypere innsikt i betydningen av entreprenørskap i et nytt land.  

Auckland er en livlig by med mye å tilby når det kommer til kultur, sport og underholdning. Byen er kjent for sin enestående natur, inkludert vakre strender, vulkanske fjell, frodige skoger og naturskjønne havner. Aktiviteter som surfing, fotturer og strandliv er noe av det du kan gjøre utenom internship og undervisning.    

Vil du vite mer om masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon og faget Internship Abroad? Her finner du mer informasjon: Internship Abroad | NMBU.

Internship Abroad 2024?

Trykk på lenkene for å lære mer