Auckland er kjent for sin enestående natur, inkludert vakre strender, vulkanske fjell, frodige skoger og naturskjønne havner.

Auckland

Auckland, New Zealand

Auckland er den største byen i New Zealand og er en livlig by med mye å tilby når det kommer til kultur, sport og underholdning. Byen er kjent for sin enestående natur, inkludert vakre strender, vulkanske fjell, frodige skoger og naturskjønne havner.

Auckland University

Auckland University har blitt rangert blant de 100 beste universitetene globalt, med sitt anerkjente akademiske rykte og fremragende forskningskompetanse. Universitetet er det største i New Zealand med over 40 000 studenter. Du vil ha internship i et oppstartsselskap eller et mer etablert selskap og ha undervisning en gang i uken ved Auckland University. Dette gjør at du blir kjent med en ny arbeidskultur og får dypere innsikt i betydningen av entreprenørskap i et nytt land.

Surfing, fotturer & strandliv

Aktiviteter som surfing, fotturer og strandliv er noe av det du kan gjøre utenom internship og undervisning. I tillegg til dette tilbyr byen god mat, shopping, et spennende uteliv og flere populære turistattraksjoner. Auckland Zoo, sky tower, Auckland war memorial museum og vingårdene på Waiheke Island er verdt å besøke.

Auckland, New Zealand

Auckland er den største og mest folkerike byen i New Zealand, og er kjent for sin fantastiske naturskjønnhet, vennlige lokale og en blomstrende økonomi. Byen ligger mellom to havner og er omgitt av 53 sovende vulkaner, noe som gir en spektakulær naturlig setting. Auckland er også et kulturelt knutepunkt, med et rikt utvalg av museer, gallerier og teatre, samt en blomstrende mat- og drikkekultur.

Internship i Auckland gir deg muligheten til å utvikle sine faglige ferdigheter i en internasjonal sammenheng, mens de også får muligheten til å utforske alt det denne fantastiske byen har å tilby. Fra seiling i Hauraki Gulf, til vandring i Waitakere Ranges, til å nyte deilige måltider i byens mange restauranter - det er aldri et kjedelig øyeblikk i Auckland!

University of Auckland, NZ

University of Auckland, grunnlagt i 1883, er det største og mest prestisjetunge universitetet i New Zealand. Det ligger i hjertet av Auckland, en by som regelmessig er rangert som en av de mest beboelige byene i verden. Universitetet er rangert blant de 100 beste universitetene i verden av QS.

Med over 40 000 studenter, inkludert et stort antall internasjonale studenter fra over 110 land, har University of Auckland et pulserende og mangfoldig fellesskap.

Universitetet har også et sterkt fokus på employability, og har en rekke tjenester og programmer designet for å hjelpe studentene å utvikle sine ferdigheter og forberede seg på en vellykket karriere etter endt utdanning.

Entreprenørskap i New Zealand

New Zealand er kjent for sin innovative ånd og har et voksende og dynamisk entreprenørskapsmiljø. Landet er rangert som et av de enkleste stedene i verden å starte en bedrift, takket være en effektiv og støttende myndighetsstruktur og en mangfoldig økonomi.

Innovasjon og kreativitet blir sterkt oppmuntret i New Zealand, og det er flere støtteordninger og insentiver for nye bedrifter, inkludert forsknings- og utviklingsstipend, oppstartsinvesteringer og akseleratorprogrammer. Det er også en sterk vekt på bærekraft og miljøbevissthet i forretningsverdenen, noe som gir muligheter for bedrifter som fokuserer på grønn teknologi og bærekraftige løsninger.

Har du spørmål om Auckland?

Kontakt oss for nærmere informasjon for å se om du er egnet til å dra

Hopp i det ukjente

Les det nyeste fra bloggen vår. Bli kjent med destinasjoner, turer og opplevelser.

Ny destinasjon for Internship Abroad!

Fra våren 2024 er en ny destinasjon på kartet, Auckland – New Zealand!

10 uker med internship i Houston, Texas

10 uker i Houston er over og refleksjonsrapporten er levert inn, så årets studenter kan ta sommerferie med god samvittighet.

10 uker med internship i Stellenbosch, Sør-Afrika

Studentene ved første året på masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon er vel hjemme igjen etter 10 uker med internship i Stellenbosch i Sør-Afrika.